Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Tineke,

  Hartelijk dank voor jouw reactie. Tuinbeits lelijk spul. Is het leisteen er lichter van geworden? Indien dit het geval is kunt u met Lithofin MN Coating een nieuwe beschermlaag aanbrengen waarvan de kleur en de structuur in de steen opnieuw terug komt. Het kan wel zo zijn dat dit gedeelte dan aanzienlijk mooier wordt dan de rest maar dat is dan een mooie uitdaging zullen we dan maar zeggen.

  Wij hopen dat je met ons advies verder kunt.

  Met vriendelijke groeten,
  Natuursteenwijzer.nl

  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Geachte mevrouw/mijnheer Verdonck,

  Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze site! Graag zouden wij meer informatie van u ontvangen over het soort/kleur van het natuursteen dat u bezit. Wilt u ons even bellen of mailen? Telefoonnummer 06-21898046 of email info@natuursteenwijzer.nl

  Wij helpen u met extra informatie graag verder.

  Met vriendelijke groeten,
  Natuursteenwijzer.nl

  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Paul,

  Dank voor jouw bericht. Wanneer je er 100% zeker van bent dat het granieten tegels zijn dan zou dit moeten kunnen. Lithofin buitenhuis reiniger is absoluut NIET geschikt voor kalkhoudend natuursteen.

  Wij hopen je met deze info van dienst te zijn geweest.

  Met vriendelijke groeten,
  Natuursteenwijzer.eu
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Tineke van den Hof
  Er is een pot tuinbeits omgevallen op onze tuintegels. We hebben het al geprobeerd met terpentine. De tegels zijn geperst leisteen. Wat voor middel kunnen wij hiervoor gebruiken?
 • Geplaatst door Verdonck
  Wij hebben vlekken op ons aanrecht en in de douche van tandpasta en shampoos. Hoe knn die wegkrijgen?
 • Geplaatst door Paul
  Wij hebben binnen in de hal een zwarte matte granietvloer.
  Kan ik deze ook reinigen met Lithofin buitenhuisreiniger?

  Mvg
 • Geplaatst door H. Driessen
  Goedenavond,

  Ik heb een vloer van Belgisch hardsteen. Het weekend was er een vlek op ontstaan, die ik geprobeerd heb met vuiloplosser weg te krijgen. Ik heb het precies gedaan, zoals vermeld stond op de verpakking. Niet te lang laten inwerken en ook niet laten indrogen. Nu is de tegel voor de heeft licht verkleurd. Wat kan ik nu doen? Heeft u hier een oplossing voor? Alvast bedankt.
  Groetjes H. Driessen
 • Geplaatst door Wim van der Hulst
  Keukenblad Graniet Giallo Shivakasy 5 jaar oud is verkleurd.Er zit een waas over alsof het blad heel vuil is .Hoe krijgen we weer de originele kleur weer terug.

  Wim
 • Geplaatst door rijk simons
  Onze terrasso tuintafel was mooi zwart maar is inmiddels aardig verkleurt (grijs geworden)
  Waar kan ik die mee behandelen zodat hij weer mooi wordt.
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Geachte heer Van Vuure,

  Dank voor uw reactie! Het beste kunt u de tafel goed afnemen met Lithofin Vuiloplosser. Product verdunnen 1:2 even borstelen en 10 minuten laten inwerken zonder dat het indroogd. Daarna met een schuursponsje goed schoonmaken en vervolgens het vuil eraf halen en het geheel naspoelen met leidingwater. Nu heeft u de originele steen terug. Om de kleur en de structuur te versterken alsmede een bescherming te realiseren tegen weersinvloeden adviseren wij u met een kwast twee lagen Lithofin MN Coating aan te brengen. Na deze behandeling kunt u het blad af en toe onderhouden met Lithofin Easy Clean. Hopelijk zijn wij u met deze toelichting van dienst geweest. Goed weekend! Marco Touwslager
 • Geplaatst door Frans van Vuure
  Geachte medewerkers, wij hebben een tafel buiten staan van het merk Tribu uitgevoerd met drie leisteen bladen wij hebben deze in het verleden onderhouden met Slate Cleaner van Tribu. Er moet nu dodig iest aan gebeuren. Mijn vraag is nu kan ik het proces om de bladen weer een beetje op te knappen herhalen door de bladen te reinigen met HG nr. 40 en impregneren / beshermen met HG nr. 32.
  De onderhoudsmiddelen die ik nog van Tribu in de kast hab staan zijn volledig verdroogd dus ik heb iets anders nodig. Of heeft u een ander advies. Dank vast voor uw moeite, met vriendelijke groet Frans van Vuure.
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Laura,

  Je kunt het beschadigde zwarte marmer licht opschuren met watervast schuurpapier korrel 120 daarna 220 en uiteindelijk korrel 400. Dan is de beschadiging er waarschijnlijk uit. Daarna is het verstandig om het geheel met Lithofin Plus te impregneren dit verdiept de kleur en geeft tevens een beschermlaag tegen het indringen van water en vetten.

  Succes ermee!
  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager

  N.b. sorry voor de late reactie.
 • Geplaatst door laura de wilde
  goedenmiddag, onze werkster heeft met gewone azijn een zwart marmeren spoelbakje gereinigd. Volgens mij is het marmer daardoor aangetast; het ziet er iig erg dof uit. Is er een product waarmee ik dit zelf kan herstellen? En sowieso ook in de toekomst kalkafzetting kan verwijderen? Alvast dank en met groet, laura de wilde
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hoi Sindy,

  Sorry voor de late reactie! Kun je, indien je nog zoekende bent naar de oplossing, mij een aantal foto's mailen? Ik wil graag even kijken welke afwerkingsvorm jullie hardsteen heeft en of er misschien een kleur verdiepend middels is gebruikt.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Sindy Hesen
  We hebben op de hele beneden verdieping een Belgisch hardstenen vloer liggen, erg mooi, maar je ziet er alles op en alles trekt er meteen in. Snel vlekken dus die er niet allemaal uit gaan.
  Kun je mij een advies geven waar ik de vloer het beste mee kan behandelen en reinigen.

  Hoor heel graag van jullie,
  Sindy
 • Geplaatst door Joyce Ooms
  Beste Marco,

  Wij hebben een donker granieten keukenblad, gezoet (?). Nu zijn er toch wat vlekken op gekomen van water waarschijnlijk. Ik denk dus kalk. We hebben Lithofin Fleckstop en dat zou ik kunnen gebruiken om te impregneren. Nu denk ik dat ik dan eerst het blad met thinner moet behandelen. Ik weet dit niet zeker, maar misschien heb je een advies hoe ik eerst de vlekken kan verwijderen. Ik las ook ergens met waterstofperoxide?
  Graag je reactie.

  Met vriendelijke groeten,

  Joyce
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Dag Jenneke,

  Hartelijk dank voor jouw bezoek aan onze website. Met het product Lithofin Oil Ex (tube) kun je dit probleem aanpakken. Je kunt het product puur aanbrengen en op de vlek laten indrogen. Daarna zal je waarschijnlijk deze behandeling enige keren moeten herhalen om de vlekken helemaal weg te krijgen. Heel veel succes ermee!

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Paula Nijkamp
  Ik heb witglanzende natuurstenen vensterbanken, hierop zitten kitvlekken. Welk product kan ik gebruiken om deze te verwijderen.
 • Geplaatst door KB
  Mijn koffiemachine heeft op mijn gepolijst granieten blad (bianco sardo) behoorlijk gelekt en bruine vlekken achter gelaten.

  Hoe deze vlekken te verwijderen?
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hoi Karin,

  Dank je voor jouw reactie. Er zijn veel verschillende soorten zwart natuursteen. Meestal zijn het de kalkhoudende soorten die vlekken en kringen achterlaten. Misschien wil je ons even wat foto's mailen dan kunnen we er mee aan de slag.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Karin Jukkema
  Beste Marco,

  Toevallig kwam ik op jullie site terecht en ik hoop dat je kunt helpen.
  Wij hebben een zwart natuurstenen wastafelblad op ons badmeubel.
  Na 3 jaar zitten hier toch lelijk plekken op van tandpasta en kalk en er is ooit per ongeluk een te agressief schoonmaakmiddel gebruikt.
  Ik krijg het niet meer 'schoon' en zat al aan opnieuw polijsten te denken maar misschien is er wel een ander middeltje voor.
  Ik heb het trouwens ook nooit geïmpregneerd . Dat werd toen niet aangeraden.

  Alvast bedankt, met vriendelijke groet
 • Geplaatst door suzanne
  beste, wij hebben een glanzend wit lionstone composiet werkblad. er beginnen zich al enkele vlekjes op te vertonen. wat is t verschil tussen de lithofin protector/ vlekstop/ vuiloplosser/ easy clean? is de kit die jullie verkopen ook voor composiet geschikt?
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hoi Manus,

  Dank voor jouw bezoek aan onze site. Graag even per mail informatie over wat voor soort natuursteen het gaat. Eventueel kun je ook wat foto's sturen.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door manus
  Hallo Marco,wil van mijn natuursteen buiten terras de kleurverdieper lithofin MN er afhalen, heb de HMK R154
  hoe kan ik die het beste verwerken?

  gr manus
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hoi Brigitte,

  Hartelijk dank voor jouw bezoek aan onze site. Je kunt je natuursteen eerst goed schoonmaken met Lithofin Vuiloplosser. Daarna wanneer deze schoon en droog is behandelen met Lithofin kleurverdieper. Het beste werkt het product wanneer je dunne lagen aanbrengt. Tussen de lagen voldoende droogtijd aanhouden. Ongeveer 30 minuten per laag. 2 tot 3 lagen zou voldoende moeten zijn.

  Succes ermee!

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager

  N.b. wij versturen onze producten zonder verzendkosten!
 • Geplaatst door Brigitte
  Hallo,
  Ik heb een mooie buiten tafel met 3 ingelegde stenen platen van natuur steen.
  De platen zijn wat dof geworden en niet meer zwart.
  Wat beveel je ons aan om ze weer mooi zwart te krijgen?

  Groetjes Brigitte
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Jan,

  Hartelijk dank voor jouw bezoek aan onze website. Wij hebben diverse producten voor het donkerder maken en beschermen van jullie terras. Het is echter voordat wij ons advies geven wel handig om eerst vast te stellen om wat voor terras het gaat. Derhalve zal ik jullie direct per mail even aanschrijven. Met vriendelijke groeten Marco Touwslager
 • Geplaatst door Jan Smit
  Hallo,

  Wij hebben een natuursteen terras en nu willen wij de tegels impregneren zodat ook de kleur donkerder wordt. Wat kunnen we hiervoor het beste gebruiken?
  Groet, Jan
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Geachte mevrouw/mijnheer Schoenmaekers,

  Het enige middel dat wij u hiervoor kunnen aanraden is Lithofin Anti-slip. Dit product kunt u eenvoudig volgens verpakking zelf aanbrengen.

  Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door F.schoenmaekers
  Wij hebben buitentegels :bluestone met facet, echter bij regen en met name in de herfst en winter worden de tegels spekglad.
  Wat voor product is hiervoor te krijgen zodat de tegels A.h.w. worden voorzien van antislip.
 • Geplaatst door Nel Beekman-Gores
  Geachte Marco,
  De website waar ik de info vond heet www.artegroep.nl.
  Na het plaatsen vd keuken en het keukenblad werd ons een pakket overhandigd met een cleaner en onderhoudsmiddel van t merk wat ik noemde Ik vermoed dat ik me idd aan hun onderhoudsadvies moet houden om de garantie op eea niet in gevaar te brengen.
  Dank voor uw antwoord. Indien nodig meld ik me weer.
  Met vriendelijke groet.
 • Geplaatst door Nel Beekman-Gores
  Dag lezer,

  Wij hebben een granieten aanrechtblad wat hoogstwaarschijnlijk gepolijst is. Dat denk ik op grond vd onderhoudsmiddelendie bij aflevering overhandigd werden.
  Nu wil ik n flesbestellen maar kom er al googlend a hter dat Lithofin veel gunstigeris inprijs.
  Vragen zijn:
  Kanik zonderproblemen overstappenvan Arte Stoncare naar Lithofin producten? Uiteraard wil ik hetblad niet beschadigen.
  2e Vraag: Watis het esse tiele erschil tussen die 2producten? Ik hoop dat u me hier antwoord op kunt geven.
  Alvast hartelijk dank.
 • Geplaatst door Esther
  Beste lezer,

  Ik heb sinds vier weken een nieuw granieten keukenblad. Een met een ruw (dus vlekgevoeliger heeft men gezegd) werkblad. Deze was reeds eenmaal geimpregneerd bij aflevering en na aflevering hebben wij het nogmaals geimpregneerd met vlekstop w op advies van de verkoper. Echter, het water trok er nog steeds in en er zit al een behoorlijke vlek onder de zeepdispenser die niet meer weggaat.

  Nu heb ik het vanavond nog 2x geimpregneerd (met een behoorlijke hoeveelheid vlekstop w) met tussenpozen van een uur. Ik las dat de waterdruppels rondjes moesten zijn. Dan is het goed geimpregneerd maar de druppels vallen nog steeds uit elkaar. Wat nu te doen?? Wanneer heb ik het goed geimpregneerd en hoef ik niet meer bang te zijn voor nog meer vlekken?

  Groeten Esther
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Goedemorgen Hans,

  Hartelijk dank voor het bezoek aan onze site. Voordat wij verder advies kunnen verstrekken zouden wij graag even wat foto's ontvangen. Een kleurverdieper zal de kalkaanslag niet verwijderen de sprayvlekken wellicht wel wat donkerder van kleur maken. Het is echter een aantasting van de toplaag doordat het zuur van de kalkverwijderaars heeft gereageerd met de kalk van de steen.
  Een kleurverdieper zal de kleur terugbrengen echter daarmee is het werkelijke probleem niet aangepakt.

  Wij zien graag wat foto's tegemoet.

  Groeten Marco
 • Geplaatst door Hans
  Geachte Heer

  Wij hebben een composiet douchebak nu zijn er wat kalkplekken aanwezig en wat kleine sprayplekjes ontstaan doorvoer reinigen van de tegels met kalk verwijderaars.
  Moet ik de bak nu behandelen met een kleur verdieper ik heb al geneutraliseerd met zeep en goed nagespoeld .
  De bak is de allure van Sealskin in zwarte kleur en is gemaakt van sollidesurface materiaal een compositie .

  Groeten Hans
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Peter,

  Het product dat je hiervoor kunt gebruiken is Lithofin Oil Ex. Puur erop aanbrengen en laten liggen totdat het opgedroogd is. Eventueel de behandeling herhalen.

  Succes ermee!

  Groeten Marco
 • Geplaatst door peter
  Wij hebben zonnebrand olie op onze buiten tegels. Wat kunnen wij gebruiken om olievlekken te verwijderen?
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Ronne,

  Je kunt inderdaad producten bij ons afhalen. 7 dagen in de week ook in de avond.
  Bel je even een half uurtje van te voren?

  Groeten Marco
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hoi Moek,

  Hartelijk dank voor jouw bericht. Helaas hadden wij eroverheen gelezen dus vandaar het late bericht.
  Jammer dat het mis is gegaan. In principe moet dit wel op te lossen zijn. Voor de zekerheid zouden wij graag even wat foto's van je ontvangen.
  Je kunt deze mailen aan info@natuursteenwijzer.nl

  Dank je Marco
 • Geplaatst door Ronne de wilde
  Kan ik een fles easyclean ook bij jullie ophalen, aangezien ik in Amsterdam woon?

  Met vriendelijke groet
 • Geplaatst door Moek
  Goedemiddag,

  Vanmiddag heb ik op ons granieten werkblad wat te hardnekkig schoonmaakmiddel gebruikt.
  Het werkblad is nu doffer en de gladde laag is er af.
  Wat is handig nu te doen?

  Groetjes
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Beste Jacqueline,

  Bedankt voor het bezoeken van onze site. Het ruwer worden van de steen is ons bekend. Meestal gebeurd dit door stromend water en achtergebleven kalkresten. In principe is dit een beschadiging van de toplaag. Om het oppervlak hier weer wat gladder te krijgen kun je het beste schuurpapier met korrel 220 en korrel 320 het oppervlak opschuren. Watervast schuurpapier is makkelijker in gebruik. Schuur het ruwe oppervlak licht op met korrel 220 daarna met 320. Wanneer het oppervlak opnieuw glad is dan kun je het oppervlak opnieuw behandelen met de Lithofin producten. Het potje creme heeft inderdaad plaats gemaakt voor de tube.

  Hopelijk is het probleem hiermee opgelost.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Jacqueline
  Beste Marco,

  Wij hebben sinds 7 jaar een granieten aanrechtblad (Terazzo). Destijds kregen we een set met Vlekstop, Easyclean (spuitflacon) en doosje Politur erbij. Vlekstop eens per jaar gebruikt. De Easyclean en Politur tussendoor af en toe. Maar de laatste 2,5 jaar is dit onderhoud versloft.
  Nu voelt het gedeelte naast de spoelbak een stuk ruwer. Kan ik hier nog wat aan doen? Hoe kan ik dit het beste behandelen?
  Klopt het dat de tube Politur creme de vervanger is voor het doosje Politur?
  Alvast vriendelijk bedankt voor uw advies.
  Groet, Jacqueline
 • Geplaatst door Marco Touwslager
  Hallo Karin, wanneer het een polymeer is kun je deze verwijderen met Lithofin Vuiloplosser. Verdunnen met water volgens etiket. Daarna het te behandelen gedeelte ermee bewerken en ongeveer 10 minuten laten inweken zonder dat het opdroogt. Daarna met bijvoorbeeld een schuurspons los schrobben en verwijderen. Indien noodzakelijk de behandeling herhalen.

  Wanneer het aanrechtblad goed schoon en droog is kun je deze impregneren met Lithofin Vlekstop MN.
  Dit zorgt ervoor dat vloeistoffen niet langer in kunnen trekken. Dit product breng je dun aan waarschijnlijk is twee lagen al voldoende.

  Voor het onderhoud kun je Lithofin Easy Clean gebruiken. Deze is ook verkrijgbaar in de navulverpakking.

  Hopelijk kun je met deze informatie het aanrechtblad weer naar wens krijgen.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door Karin Verbaarschot
  Goedendag, Ik heb al een aantal jaar een betonnen aanrechtblad. Bij aankoop heb ik een fles Ambras T gekregen dit is een gepolymeriseerde afwerkingslaag. Het beton rondom de wasbak is snel lelijk en krijgt doffe vlekken in de aangebrachte laag door het water dat hierop terecht komt. Doordat de oude laag er nog gedeeltelijk op zit zie je dit als ik een nieuwe laag aanbreng. Mijn vraag is kan ik deze laag met een middel helemaal verwijderen en met een ander onderhoudsmiddel van Lithofin het beton behandelen? Is er een middel dat deze doffe watervlekken kan voorkomen?

  Daarnaast heb ik nog een vraag: In het beton zit een gaatje hieruit komt roest en ontstaat er een roestvlek. Weet u waardoor dit komt en hoe kan ik dit behandelen.

  Vriendelijk bedankt,

  karin
 • Geplaatst door Baudien
  Hallo Marco dank voor de vlotte reactie! Ik heb foto's gemaakt en op de mail gezet. Ik wacht je reactie af.
  Mgr.
  Baudien
 • Geplaatst door Marco
  Beste Baudien,

  Vervelend eindresultaat!. Om te beginnen is het verstandig om er even achter te komen wat er precies gebeurd is. Daarna kunnen we kijken welke oplossing er beschikbaar is. Persoonlijk ben ik niet bekend met het product HG extreem reiniger. Het klinkt dreigend. Misschien kun je alvast even wat foto's mailen zodat wij een indruk krijgen. In eerste instantie lijkt het erop dat er in het reinigingsmiddel wat zuur heeft gezeten maar daarvoor gaan wij eerst even kijken naar het product van HG voordat wij dit kunnen vaststellen. De kleurverdieper van HG kennen wij dit product dient dun aangebracht te worden en heeft een behoorlijke droogtijd voordat erover gelopen kan worden. De werking van het product is goed.

  Hopelijk kun je hiermee alvast verder we zien graag de foto's tegemoet.

  Groeten Marco
 • Geplaatst door Baudien Alofs
  Goedendag Marco, ik heb een Belgisch hardstenen keukenvloer met een zijdeglans. De vloer is zeven jaar oud en vertoonde lichtgrijze slijtagevlekken.
  Ik heb hem behandeld met HG extreem reiniger en daarna kleurverdieper(HG). Dat ging helemaal goed totdat ik onverwacht weg moest na ca 1,5 uur na het aanbrengen. De ramen stonden open en die moesten dicht dus ben ik op de tenen eroverheen gelopen en dat was tot mijn schrik niet meer weg te wrijven maar werd dof. Ik heb hoe desbetreffende tegels met terpentine afgenomen en na vijf uur nogmaals met kleurverdieper ingewreven.
  Dat leek goed te gaan maar een aantal tegels waren vanmorgen toch nog dof.
  Heb Contact gehad met HG maar die hebben zo snel geen oplossing en gaan het uitzoeken.
  Aangezien u gespecialiseerd bent in natuursteen zou ik graag uw reactie willen horen.
  Kan ik de vloer nogmaals met kleurverdieper behandelen of moet ik andere stappen volgen.
  Bij voor dank voor uw antwoord.
  Mvg
 • Geplaatst door Marco
  Beste Corine,

  Hartelijk dank voor het bezoeken van onze site. Waarschijnlijk is het een logisch gevolg van een handeling, gebruik gereedschap of het verleden met producten op het onderhoud. Vooralsnog is dit even aan de hand van de tekst voor ons niet te verklaren. Zou je zo vriendelijk willen zijn om enkele foto's van je aanrecht blad te mailen? Waarschijnlijk weten wij aan de hand daarvan redelijk direct wat je het beste kan doen.

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Touwslager
 • Geplaatst door C. Martini
  Ik heb een Antraciet grijs natuurstenen aanrechtblad, mat van kleur en met een ruw oppervlak. Van de keukenleverancier heb ik een koffertje gekregen met Lithofin vlekstop MN, Lithofin easyclean en Lithofin Polish MN. Bij oplevering heeft de keukenbouwer het aanrechtblad geimpregneerd. Ik heb toen gezien dat het blad ook mooi donker van kleur werd. Ik moest ongeveer één keer per jaar de behandeling herhalen. Nu heb ik voor het eerst behandeld met Lithofin vlekstop uit het koffertje. Mijn aanrechtblad heeft opeens allemaal witte puntjes. Het lijkt wel of het uitgebeten is op bepaalde plekken. Ik ben behoorlijk aangedaan. Zou hier nog wat aan te doen zijn? Heeft u een advies? vriendelijke groeten,
  C. Martini
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
Voordelen natuursteenwijzer

Aanbieding

Lithofin MN Coating 1L € 29,95 € 26,95

Gastenboek

 • 16-08-2019 - Beste Tineke,

  Hartelijk dank voor jouw reactie. Tuinbeits lelijk spul. Is...  lees meer
 • 16-08-2019 - Geachte mevrouw/mijnheer Verdonck,

  Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze site!...  lees meer
 • 16-08-2019 - Beste Paul,

  Dank voor jouw bericht. Wanneer je er 100% zeker...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 natuursteenwijzer-webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel